ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

امروزه با توجه به وضع قوانین سخت گیرانه و جریمه های نقدی سنگین نیاز به مشاوره و آگاهی کامل قبل از هر اقدامی ، لازمه ی ترخیص کالا می باشد.

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین مطالب

۱۲ مطلب در مرداد ۱۳۹۷ ثبت شده است

چربی سفت است به رنگ سفید و مایل به زرد . تازه ی آن فاقد بو میباشد ولی به مرور زمان در مجاورت هوا بوی ترشیدگی و تند مخصوصی پیدا میکند ."پیه" تقریبا از گلیسیرید های اسیدهای اولئیک ، استئاریک و پالمتیک تشکیل میشود . مورد مصرف عمده ی آنها در صنعت صابون سازی و شمع سازی است .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مرداد ۹۷ ، ۰۹:۵۶
ابراهیم هوشیاری

دگراها به دو دسته دگراهای مصنوعی و دگراهای طبیعی تقسیم میشوند :

الف - دگراهای طبیعی ( Natural degras )
دگراهای طبیعی که موالن ( Moellen ) یا ساداویل ( Sad oil ) نیز خوانده میشوند ، یک نوع آخال حاصل از عمل دباغی با کمک روغن بر روی پوست است که از راه فشردن یا استخراج به کمک حلال ها گرفته میشود . این محصول اساسا مرکب از روغن ترشیده حاصل از حیوانات دریایی مثل نهنگ ، خوک آبی و ماهی و همچنین مواد معدنی نظیر سود ( soda ) و سولفات ها ( Sulphetes ) و از آخال مو و از پرده و غشاء یا از پوست میباشد .


ب - دگراهای مصنوعی ( Artificial Degras )
دگراهای مصنوعی اساسا متشکل از روغن اکسیده ماهی امولسیونه یا پلی مریزه ( یا از اختلاط این روغن ها با یکدیگر ) است که به چربی پشم ، یا با پیه ، یا با روغن صمغ و غیره و گاهی با اختلاط دگراهای طبیعی مخلوط شده باشد و عبارت است از مایع سفت به رنگ خاکستری مایل به زرد با بوی اختصاصی روغن ماهی که دارای آخال مو یا پرده و غشاء یا پوست نمیباشد ، و هرگاه بی حرکت بماند به جدا شدن به دو قشر متمایل میگردد و آب در ته میماند . دگراهای مصنوعی به صورت مایع بسیار سفت نزدیک به خمیر یک جنس با بوی تند روغن ماهی و به رنگ زرد یا قهوه ای سیر عرضه میشود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مرداد ۹۷ ، ۰۹:۴۹
ابراهیم هوشیاری

گلیسیرین یا گلیسیرول یا پروپان 1 و 2 و 3 - تریول محصولی است با خلوص کمتر از 95 % که ممکن است از تجزیه چربی ها و روغن ها یا به طریق ترکیبی ، از پروپیلن ( Propylene ) به دست آید . ممکن است به صورت خام با خلوصی از 90 % کمتر ( Crude ) یا تصفیه شده ( Purified ) عرضه شود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۳۰ مرداد ۹۷ ، ۰۹:۲۴
ابراهیم هوشیاری

روغن های خشک کننده روغن هایی هستند مثل روغن کتان که به آن ها در حالت سرد مقدار کمی از خشک کننده ها ( مثلا برات سرب ، نفتنات روی ، رزیناب کبالت  و غیره ) افزوده باشند تا خاصیت خشک کننده طبیعی آن افزایش یابد .
این روغن های خشک کننده را سیکاتیف می نامند .
این روغن های پخته در صنعت رنگ نقاشی و ورنی مصرف دارند .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۷ ، ۱۰:۵۹
ابراهیم هوشیاری

روغن مالئیک از عمل آوردن مثلا روغن سویا ( Soya-bean oil ) با مقدار محدودی انیدرید مالئیک در حرارت 200 درجه سانتی گراد یا بیشتر ، به کمک مقدار کافی پلی الکل برای تبدیل به استر کردن ترشی اضافی روغن به دست می آید . روغن های مالئیک که به این ترتیب به دست می آید دارای خاصیت سیکاتیف ( زود خشک شدن ) می باشد .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۷ ، ۱۰:۵۲
ابراهیم هوشیاری

رییس اتاق بازرگانی تهران:

رفع چالش ترخیص کالا از گمرک

رئیس اتاق بازرگانی تهران با بیان اینکه مشکل ترخیص مواد اولیه و ماشین‌آلات مربوط به خطوط تولید، با نظر هیات دولت برطرف شد، گفت: با بسته جدید دولت جلوی گشایش‌های ارزی بی‌ضابطه گرفته شد.

رفع چالش ترخیص کالا از گمرک

مسئله رسوب کالا در گمرک از زمانی آغاز شد که بر اساس بخشنامه جدید ارزی، برای تمامی کالاهای وارداتی که پس از ۱۶ مرداد ماه سال جاری وارد گمرکات کشور شده باید مابه‌التفاوت نرخ رسمی دلار به ارزش ۴۲۰۰ تومان و نرخ بازار آزاد، از سوی صاحب کالا پرداخت شود تا اجازه ترخیص داده ‌شود.


به گزارش تجارت‌نیوز،این مصوبه محدودیت‌هایی برای فعالان اقتصادی ایجاد کرده به طوری که بخش عمده‌ای از صاحبان کالا بر این ادعا هستند که امکان پرداخت این مابه‌التفاوت را ندارند و روند بوروکراسی این پرداخت نیز طولانی است، از اینرو حجم بالایی از کالاهای وارداتی به ویژه مواد اولیه واحدهای تولیدی و ماشین‌آلات در گمرکات کشور رسوب کرده است.


برای چاره‌اندیشی حل این مشکل، دبیرخانه شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران که در محل اتاق تهران واقع است، این موضوع را در دستور کار چهل و هشتمین نشست این شورا قرار داد و با دعوت از رئیس‌کل گمرک و نمایندگان تشکل‌ها و فعالان اقتصادی، پیرامون دستیابی به راه‌حل‌های عملیاتی بحث و تبادل‌نظر صورت گرفت. در نهایت این خبر اعلام شد که مشکل مواد اولیه و ماشین‌آلات حل شده و همچنین کالاهایی که در فهرست گروه کالایی مورد حمایت دولت و دریافت‌کننده ارز ۴۲۰۰ هستند، از پرداخت این مابه‌التفاوت با اخذ گواهی از وزارت صنعت، معدن و تجارت معاف می‌شوند.


مشکل رسوب کالا به دلیل تعدد بخشنامه‌های ارزی

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی تهران در آغاز این نشست، با اشاره به سیاست ارزی دولت که از ابتدای امسال در دستورکار قرار گرفت و به گفته وی، مشکلات عدیده‌ای را برای فعالیت‌های اقتصادی و حوزه کسب و کار کشور ایجاد کرد، افزود: در بخشنامه ۲۱ فروردین ماه امسال، دولت با اعلام نرخ ۴۲۰۰ تومانی برای دلار، تاکید کرد که ارز دولتی برای تمامی کالاها تخصیص داده ‌می‌شود در حالی که این وعده دولت منجر به افزایش چشمگیر تقاضا برای ثبت سفارش کالا شد و طبق اعلام رسمی دولت، در مدت زمان کوتاهی نزدیک به ۱۵ میلیارد دلار گشایش ارزی صورت گرفت.


مسعود خوانساری با بیان اینکه این تصمیم اشتباه، مشکلاتی را تا به امروز به همراه داشته است، افزود: با این حال، دولت در صدد جبران اشتباه قبلی، بخشنامه‌ای به تازگی ابلاغ کرده که هرچند تا حدودی جلوی گشایش‌های بی‌ضابطه قبل را گرفت، اما آن هم خالی از اشکال و ایراد نیست.


دبیر شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی استان تهران، یکی از چالش‌های بخشنامه جدید ارزی که از ۱۶ مرداد ماه امسال از سوی بانک مرکزی ابلاغ شده را الزام به پرداخت مابه‌التفاوت نرخ رسمی و بازار آزاد برای ترخیص کالاهایی که پیش از این با نرخ دلار ۴۲۰۰ تومانی ثبت سفارش و به گمرکات وارد شده است عنوان کرد و گفت: با این تصمیم اخیر دولت، حجم بالایی از کالاهای وارداتی از جمله مواد اولیه و ماشین‌آلات مورد نیاز واحدهای تولیدی در گمرکات حبس شد که خوشبختانه اخیرا گشایشی در مورد مواد اولیه و ماشین‌آلات تولیدکنندگان صورت گرفت.


رئیس اتاق تهران همچنین افزود: طی مدت پنج ماه گذشته، نزدیک به ۳۳ بخشنامه در ارتباط با موضوع ارز صادر شده که مشکلات بخش کسب و کار را تشدید کرده است. مسعود خوانساری همچنین در ارتباط با مشکلاتی که واحدهای تولیدی کشور برای تامین مواد اولیه تولیدی از بورس کالا دارند، گفت: این موضوع از سوی اتاق تهران به طور مفصل مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت این پیشنهاد را به دولت دادیم که مبنای نیاز داخلی واحدهای تولیدی میزان پرداخت مالیات ارزش افزوده صنایع طی مدت ۱۰ ماهه سال گذشته و تا دی ماه، باشد و بر اساس آن طی سال جاری سهم و درصد تخصیص مواد اولیه شیمیایی و پتروشیمی، فولاد، آلومینیوم و مس به واحدهای تولیدی از طریق بورس کالا به دست آمده و مازاد این بخش به صادرات تخصیص یابد.


رشد صادرات و مشکل واحدهای تولیدی

استاندار تهران نیز در این نشست، به بازدیدهای هفتگی خود از کارخانه‌ها و واحدهای صنعتی استان تهران اشاره کرد و گفت: در شرایط کنونی و به ویژه پس از سیاست جدید ارزی، به قدری هجمه برای صادرات غیرنفتی افزایش یافته که تولیدکنندگان در تامین مواد اولیه برخی واحدها از جمله محصولات شیمیایی و پتروشیمی، ورق های فولادی، انواع قراضه و حتی کاغذ دچار مشکل شده‌اند.


محمدحسین مقیمی با بیان اینکه ‌می‌توان با بررسی میزان مصرف داخلی مواد اولیه صنایع، طی مدت ابتدای سال گذشته تا دی ماه همان سال، میزان مورد نیاز برای واحدهای تولیدی را برآورد کرد، افزود: وزارت صنعت، معدن و تجارت به راحتی ‌می‌تواند این مشکل پیش‌آمده برای بخش تولید را برطرف کند.


وی افزود: با تعیین میزان مصرف صنایع کشور، سهم صادرات برای هر یک از محصولات خام نیز قابل تفکیک است و دیگر این نگرانی وجود نخواهد داشت که درصد بالایی از مواد خام صرف صادرات شود و دست تولیدکنندگان به این مواد برای تولیدات خود نرسد.


افزایش صادرات در چهار ماهه اول سال

رییس‌کل گمرک ایران نیز در این جلسه، به دفاع از عملکرد سازمان متبوع خود در مواجه با سیل بخشنامه‌های گوناگون دولت و بانک مرکزی در خصوص ارز پرداخت. فرود عسگری ابتدا گزارشی از وضعیت ترخیص کالا طی مدت چهار ماه ابتدای سال جاری ارائه داد و گفت: طی این مدت، ۱۱ میلیون و ۵۵۲ هزار تن کالا به ارزش ۱۵ میلیارد و ۱۷۹ میلیون دلار از گمرکات کشور ترخیص شده که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل به لحاظ وزنی ۲.۳ درصد افزایش و از حیث ارزش ۴ درصد کاهش داشته است.


وی با بیان اینکه طی مدت چهار ماهه سال جاری، ۳۷ میلیون و ۴۰۱ هزار تن کالا از گمرکات کشور صادر شده است، افزود: ارزش این میزان کالای صادراتی ۱۵ میلیارد و ۴۵۰ میلیون دلار است که در مقایسه با مدت مشابه سال قبل از لحاظ ارزشی ۱۴.۷ درصد رشد داشته است.


عسگری، عمده صادرات طی این مدت را به کشورهای چین، امارات متحده عربی، عراق، افغانستان و کره‌جنوبی عنوان کرد و افزود: بیشترین میزان واردات نیز از کشورهای چین، امارات، کره‌جنوبی، هند و آلمان صورت گرفته است.


تلاش گمرک برای بهبود و تسریع روند ورود و خروج کالا

رییس‌کل گمرک ایران سپس با اشاره به بخشنامه‌های ارزی دولت طی سال جاری و مشکلاتی که واحدهای تولیدی و فعالان اقتصادی با آن مواجه شده‌اند، گفت: این دستورالعمل‌ها منجر به آن شده که از سوی فعالان بخش خصوصی متهم به این شویم که گمرکات کشور در روند کسب وکار این بخش اخلال ایجاد کرده است در حالی که گمرک تنها مجری قانون و اجراکننده بخشنامه‌های دولت است.


وی ادامه داد: با این حال در گمرک تلاش کرده‌ایم که فرآیند ترخیص و امور گمرکی فعالان اقتصادی تسهیل شده تا اخلالی در بازار و تولید کشور ایجاد نشود، به همین منظور دستورالعمل‌هایی برای تسهیل مقررات موجود تنظیم و صادر کرده‌ایم.


رییس‌کل گمرک در ادامه افزود: در ارتباط با بخشنامه اخیر بانک مرکزی مبنی بر پرداخت مابه‌التفاوت نرخ رسمی ارز و بازار آزاد از سوی صاحبان کالا برای ترخیص کالاهایشان، تلاش کردیم که خطوط تولید از این بند بخشنامه مذکور مستثنی شود تا اخلالی در روند تولید کشور ایجاد نشود، که خوشبختانه موفق شدیم. به این ترتیب، برای رفع مشکلات پیش‌آمده برای واحدهای تولیدی، با مسئولیت گمرک اجازه ترخیص به بسیاری از محموله‌های وارداتی داده شده است.


وی در پایان سخنان خود در این نشست اطلاع داد که گمرک مصوباتی از ستاد مقابله با تحریم گرفته که شرایط مناسب‌تری برای ترخیص کالاها ایجاد و از مشکلات که برای فعالان اقتصادی ایجاد شده، کاسته شود.


 


منبع:روابط عمومی اتاق تهران

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۸ مرداد ۹۷ ، ۰۹:۱۶
ابراهیم هوشیاری

این محصولات نتیجه عمل آوردن روغن ها با گوگرد یا کلرور گوگرد است که منتهی به پلی مریزاسیون ذرات خواهد شد . روغنی که به این ترتیب عمل آورده میشود یک پرده ای میدهد که کمتر از پرده عادی روغن که به طور ساده خشک شده باشد آب جذب میکند و دارای مقاومت مکانیکی خیلی بیشتری نیز هست . این روغن نسبت به سایر روغن ها حالت چسبندگی را خیلی زودتر از دست میدهد و به عبارتی زودتر خشک شده ، لذا در ساختن رنگ های ضد زنگ و ورنی برای بدنه شناور ها استفاده می شود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۳ مرداد ۹۷ ، ۱۶:۱۸
ابراهیم هوشیاری
روغن هایی هستند که با دمیدن هوای گرم تا اندازه ای اکسیده یا پلی مریزه شده باشد . در صنعت ورنی های عایقی و چرم تقلیدی ( Imitation leather ) به کار می رود . همچنین در صورتی که با مواد معدنی مخلوط شده باشد برای تهیه فراورده های روان کننده به کار می رود ، نظیر روغن های ترکیبی ( Compound oils )
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۲:۱۵
ابراهیم هوشیاری

از طریق حرارت دادن روغن ها مخصوصا با افزایش مقدار کمی عوامل اکسیداسیون ( Oxidiziong agents ) به دست می آید . در صنعت نقاشی و ورنی سازی به کار می رود.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۱:۵۳
ابراهیم هوشیاری

مارگارین ( غیر از مارگارین مایع ) ، یک توده خمیری شکل ، عموما به رنگ مایل به زرد است . منشا آن چربی ها یا روغن های حیوانی یا نباتی یا مخلوط این چربی ها و روغن ها میباشد . عموما با صورت ظاهر کره از لحاظ غلظت ، رنگ و غیره میباشد .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۸ مرداد ۹۷ ، ۱۱:۴۳
ابراهیم هوشیاری