کارامل ( Caramel )
يكشنبه, ۱۸ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۳۶ ق.ظ
این محصول ماده ای قهوه ای رنگ و غیر متبلور ( Non-crystallisable ) ، بی مزه یا کمی تلخ مزه می باشد و به اشکال جامد یا شهد وجود دارد . کارامل را از طریق حرارت دادن شکر در درجه حرارت 120 تا 180 درجه سانتی گراد یا گلوکوز یا ساکاروز به همین ترتیب به دست می آورند .
کارامل قابل حل در آب یا در الکل است و قدرت رنگی بالایی دارد .مصرف عمده ی آن در صنعت بیسکوییت سازی ، آبجوسازی و همچنین نوشابه های غیر الکلی است .
۹۷/۰۶/۱۸