قند ساکاروز Sucrose sugar
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۵۰ ق.ظ
منشا تهیه این قند غیر از چغندر و نیشکر است . مهمترین آنها قند افرا ( Maple sugar ) می باشد که از شیره چوب انواع مختلف درخت افرا ( Maple tree ) گرفته می شود .
بعضی درختان افرا مثل ( Acer saccharum ) و ( Acer nigrum ) عمدتا در کانادا و شمال شرقی ایالت متحده آمریکامی روید . این شیره گیاهی را عموما به حالت طبیعی غلیظ و متبلور می کنند تا بعضی مواد متشکله خود را که مزه خاصی به قند می بخشد حفظ کند . عرضه آن در بازار به صورت شهد ( شربت افرا ) معمول است . این محصول را از بعضی نباتات مثل سورغوری شیرین ( Sweet sorghum ) یا دانه خروب ( Carob beans ) و بعضی نخل ها به دست می آورند .
بعضی درختان افرا مثل ( Acer saccharum ) و ( Acer nigrum ) عمدتا در کانادا و شمال شرقی ایالت متحده آمریکامی روید . این شیره گیاهی را عموما به حالت طبیعی غلیظ و متبلور می کنند تا بعضی مواد متشکله خود را که مزه خاصی به قند می بخشد حفظ کند . عرضه آن در بازار به صورت شهد ( شربت افرا ) معمول است . این محصول را از بعضی نباتات مثل سورغوری شیرین ( Sweet sorghum ) یا دانه خروب ( Carob beans ) و بعضی نخل ها به دست می آورند .
۹۷/۰۶/۱۴