فراکتوز Fructose
چهارشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۷، ۰۹:۳۱ ق.ظ
فراکتوز ( C6 H12 O6 ) ، همراه با گلوکوز به مقدار بسیار زیاد در میوه های شیرین و در عسل موجود است . به طور صنعتی از گلوکوز تجاری به دست می آید . ( مثلا : قند ذرت ) ، همچنین از ساکاروز حاصل می شود .
ممکن است با هیدرولیز کردن اینولین که از ریشه های غده ای گل کوکب یا سیب زمینی مخصوص ترشی به دست می آید نیز تهیه می شود . این محصول به صورت پودر سفید متبلور یا شهد خیلی غلیظ و پر قوام عرضه می شود .
شیرینی آن از قند معمولی بیشتر است و مورد مصرف عمده برای مبتلایان به بیماری قند میباشد .
۹۷/۰۶/۱۴