عصاره گوشت Meat extracts
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۰۴ ق.ظ
عصاره گوشت ، کنسانتره (Concentrate) یا آب غلیظ شده گوشت است که از عمل آوردن گوشت به وسیله جوشاندن یا در بخار آب اشباع شده تحت فشار به دست می آید . مایعی که به این ترتیب حاصل می شود.دارای چربی است که با عمل سانتریفیوژ ( Centrifugining ) یعنی تقسیم و جداسازی اجزای مخلوط در مایع به وسیله قوه گریز از مرکز یا از صافی گذراندن جدا می شود و سپس با عبور از دستگاه تبخیر غلیظ میشود . این عصاره که به دست می آید ممکن است بر حسب درجه غلظت آن به شکل جامد (Solid) یا مایع عرضه شود .
۹۷/۰۶/۱۳