شکر خام چغندر قند یا نیشکر ( Raw-or-crude-cane-or-beet-sugar)
سه شنبه, ۱۳ شهریور ۱۳۹۷، ۱۱:۱۹ ق.ظ
این محصول عموما به شکل تکه های متبلور ( Crystal ) قهوه ای رنگ میباشد و این رنگ دلالت بر تصفیه نشدن آن دارد و به همین دلیل خام ( Crude ) یا ( Raw ) نامیده میشود .
در موقعیت خشک ، محصول این نوع شکر (خام) از لحاظ وزن حاوی آن مقدار ساکاروز می باشد که دستگاه پلاریمتر درجه ای پایین تر از 99/5 درجه را نشان می دهد .
شکر خام با توجه به درجه خلوص به همان صورت یعنی بدون نیاز به تصفیه کردن هم قابل مصرف خوراک انسان می باشد .
در موقعیت خشک ، محصول این نوع شکر (خام) از لحاظ وزن حاوی آن مقدار ساکاروز می باشد که دستگاه پلاریمتر درجه ای پایین تر از 99/5 درجه را نشان می دهد .
شکر خام با توجه به درجه خلوص به همان صورت یعنی بدون نیاز به تصفیه کردن هم قابل مصرف خوراک انسان می باشد .
۹۷/۰۶/۱۳