الئومارگارین ( خوراکی ) (Oleo oil (edible
سه شنبه, ۲۹ خرداد ۱۳۹۷، ۰۸:۱۸ ق.ظ
الئومارگارین ( خوراکی ) یک چربی جامد سفید رنگ یا مایل به زردی است با غلظت نرم ( soft consistency ) ، با بوی خفیف پیه tallow و طعم مطبوع . این محصول بلورین بوده در عین حال ممکن است در اثر غلطک زدن یا مالیدن به صورت دانه دانه در آید. قسمت بیشتر آن متشکل از گلیسیریدهای اسیداوله ئیک ( تریولین ) glyceride of oleic triolein می باشد .
الئو مارگارین عمدتا در ساخت محصولات غذایی همچون مارگارین یا بدل روغن خوک و چربی های روان کننده به مصرف می رسد.
۹۷/۰۳/۲۹