اصطلاحات فصل 11 - گلوتن ( Gluten )
يكشنبه, ۱ بهمن ۱۳۹۶، ۰۱:۱۷ ب.ظ
این ماده به خصوص از آرد گندم استخراج می شود ، ماده ای است از جنس آلبومینویید به رنگ مایل به خاکستری یا زرد یا قهوه ای که در تمام غلات ، مخصوصا گندم وجود دارد .
برای تهیه نان مخصوص ( نان گلوتن ) که مناسب برای مبتلایان به بیماری قند است ، همچنین به عنوان یک ماده تعاونی برای تقویت آرد های معمولی ، برای تهیه انواع خمیر های غذایی ، داروسازی و تهیه چسب در کارخانه های چسب سازی و نظایر آن مصرف میشود .
۹۶/۱۱/۰۱