ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

امروزه با توجه به وضع قوانین سخت گیرانه و جریمه های نقدی سنگین نیاز به مشاوره و آگاهی کامل قبل از هر اقدامی ، لازمه ی ترخیص کالا می باشد.

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین مطالب

اصطلاحات فصل 11 - نشاسته ( Starch )

چهارشنبه, ۲۰ دی ۱۳۹۶، ۱۲:۲۴ ب.ظ

نشاسته که از لحاظ شیمیایی نوعی هیدرات کربن یا Carbohydrate محسوب میشود ، در اعضای ذخیره بسیاری ار نباتات یافت میشود . مهم ترین منبع نشاسته دانه های غلات هستند ، نظیر : ذرت ، گندم و برنج .
نشاسته هایی که مخصوصا از بعضی غدد زیرخاکی یا ریشه ها مثل ریشه " مانیوک " و " آراروت " به دست می آید را " فکول " می نامند . بنابراین آنچه به طور اخص نشاسته نامیده می شود از اعضای روخاکی یا هوایی نبات و به ویژه دانه های غلات به دست می آید.
نشاسته و فکول به شکل بلغور یا گرد سفید شفاف بی بو بوده و مرکب از دانه های بسیار باریک به اشکال گوناگون می باشد . در اثر آب ید دار به رنگ آبی سیر در می آید و به این ترتیب قابل شناسایی است.
نشاسته بر خلاف آرد ، در زیر فشار انگشتان صدای قرچ قرچ میدهد .نشاسته در آب سرد قابل حل نیست ، ولی تحت تاثیر آب گرم در حدود 60 درجه سانتی گراد به یک توده ژلاتینی موسوم به آهار تبدیل می شود.

موافقین ۰ مخالفین ۰ ۹۶/۱۰/۲۰
ابراهیم هوشیاری

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی