اصطلاحات فصل 11 - اُماج ( Meal )
دوشنبه, ۱۸ دی ۱۳۹۶، ۰۹:۲۳ ق.ظ
محصولی است که دانه های آن درشت تر از آرد می باشد .
این محصول یا از غربال کردن بلغور بعد از آسیاب کردن اولی و یا از دوباره غربال کردن بلغور که از عمل اولی حاصل می شود ، به دست می آید.
اُماج به دست آمده از گندم سخت موسوم به ( Semolina ) ماده اولیه اصلی است که برای ساختن خمیر های خوراکی استفاده میشود . این محصول مستقیما به عنوان ماده غذایی به مصرف می رسد .
به ویژه در ساخت غذاهای سبک ، نان شیرینی و پودینگ ( Pudding ) مورد استفاده قرار میگیرد .
۹۶/۱۰/۱۸