باتوجه به لغو اختیار مصوبه شماره 48853 ت 40057 هـ مورخ4/4/1387 ، در حال حاضر واردات ماشین آلات خاص مستعمل قابل تصمیم گیری در کمیسیون ماده یک نمی باشد.
باتوجه به لغو اختیار مصوبه شماره 48853 ت 40057 هـ مورخ4/4/1387 ، در حال حاضر واردات ماشین آلات خاص مستعمل قابل تصمیم گیری در کمیسیون ماده یک نمی باشد.
متقاضی ابتدا باید فرم اطلاعات کارشناسی مربوطه ( قابل دانلود « از سایت TPO» ) را تکمیل و همراه در خواست کتبی خود در دبیرخانه اداره مقررات صادرات و واردات ثبت نماید .
سپس دبیرخانه کمیسیون ماده یک موظف است موضوع را از دستگاههای ذیربط استعلام نماید .
پس از اخذ پاسخ استعلام ازدستگاههای ذیربط ، نسبت به طرح موضوع در کمیته کارشناسی ماده یک اقدام می شود.
پس از تأئید و موافقت با اصلاحات تعرفه ایی ، مراتب در دستور کار کمیسیون اصلی ماده یک قرار می گیرد و در نهایت پس از تأئید کمیسیون ، با امضای مقام وزارت صنعت ، معدن وتجارت برای طرح و تصویب در هیأت محترم دولت ارسال می شود .
درخواست های مربوط به تغییرات و اصلاحات حقوق ورودی ، اصلاح شرح ردیف تعرفه و ایجاد ردیف های جدیدتعرفه درخواست های مربوط به واردات کالاهای مستعمل( غیر از ماشین آلات و تجهیزات مربوط به خط تولید ، ماشین آلات مستعمل خاص مشمول قانون خودرو و ضایعات و پسماندهای مشمول کنوانسیون بازل )
خیر
واردات ماشین آلات که مانند ماشین آب پاش ها با ارتفاع غیر متعارف نردبانها ، مورد تقاضا است اعم از نو و مستعمل که امکان ایجاد نمایندگی ندارند و قبلاً با تأیید وزرای کمیته ماده یک ابلاغ و اجرا می شده اکنون گردش کار آن به چه نحوی است ؟
باید مانند گذشته درخواستها به دبیرخانه کمیته ماده یک ارایه گردد تا پس از کارشناس در کمیته ماده یک مطرح و در صورت تأیید برای تصویب توسط وزیر صمت به دولت ارسال شود
تاریخ اجرای تبصره های بودجه و تکالیفی که براساس آن وضع می شود از اول سال می باشد حتی اگر قانون بودجه با تأخیر ابلاغ شود . لذا در خصوص عوارض و در فاصله زمانی تا ابلاغ بودجه گمرک با اخذ تعهد اقدام به ترخیص کالا می نماید تا پس از ابلاغ نسبت به وصول مابه التفاوت حقوق و عوارض اقدام نماید
فعالین مزبور مشمول مقررات عمومی صادرات و واردات نبوده لذا چنانچه برای ورود مواد و قطعات آنها ارزی تخصیص و اعطا نشده باشد از سپردن تعهد معاف می باشند .
بله با فرض موصوف کالا ترخیص می شود .
صادرکنندگان مبتدی می توانند تا شش ماه بصورت موردی با اخذ مجوز از سازمان استان مربوط اقدام به صادرات نمایند .
متقاضی می تواند با ذکر دلایل منضم به مستندات و اطلاعات و آمار درخواست نماید تا میزان حقوق ورودی کالای مشابه خارجی افزایش پیدا کند یا در صورت امکان واردات آن برای دستگاههای دولتی ممنوع و برای سایرین با اعمال تعرفه محدود شود .