ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

انجام کلیه امور ترخیص کالا در سریع ترین زمان و بیشترین کیفیت

ترخیص کالا ، واردات ، صادرات ، ارزش گذاری ، تعیین تعرفه ، مشاوره

امروزه با توجه به وضع قوانین سخت گیرانه و جریمه های نقدی سنگین نیاز به مشاوره و آگاهی کامل قبل از هر اقدامی ، لازمه ی ترخیص کالا می باشد.

دنبال کنندگان ۲ نفر
این وبلاگ را دنبال کنید
آخرین مطالب

۸ مطلب در بهمن ۱۳۹۶ ثبت شده است

الف - صمغ های حقیقی ( True gums ) 
بی بو و بی مزه و کم و بیش قابل حل در آب هستند و با آب تشکیل یک ماده لعابدار رو می دهند . در هنگام سوختن ذوب نشده و فاقد بو می باشند .

ب - رزین ها ( Resin )
 در آب غیر قابل حل هستند ، دارای بوی کم و هادی برق بوده و برق منفی می دهند ، در گرما نرم میشوند و سپس کم و بیش ذوب می گردند ، در موقع سوختن بوی خاصی از آن ها متصاعد شده و همچنین شعله ی دودی رنگی دارند . 

پ - صمغ های رزینی ( Gum - resins ) 
این نوع صمغ ها جون از اختلاط طبیعی صمغ و رزین با یک تناسب تغییر پذیر تشکیل می شوند ، جزئا قابل حل در آب بوده و به طور کلی دارای بو مزه تند و نافذ و خاصی می باشند .

ت - رزین های روغنی و بلسان ها ( Oleoresins and balsams ) دارای بوی مطبوع می باشند .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۶ ، ۱۰:۳۴
ابراهیم هوشیاری

صمغ های طبیعی ( Natural gums ) ، رزین ها ( Resins ) ، صمغ های رزینی ( Gum - resin ) ، رزین های رو غنی ( Oleoresins ) و بلسان های طبیعی ( Balsams )

این ها که نام برده شد ، دسته ای از محصولات طبیعی را تشکیل می دهند که عموما واجد این خصوصیات هستند که در روی بعضی درخت ها تکوین می یابند . خود به خود یا به وسیله ی تیغ زدن می جوشد یا ترشح می کند و در مجاورت هوا به سرعت منجمد میشود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۶ ، ۰۹:۴۹
ابراهیم هوشیاری
لاک ماده چسبنده ای است که از ترشح موم رزینی که حشره ای از نژاد قرمزدانه ( Cochineal ) و کرمس ( Kermes ) روی بعضی درخت های گرمسیری باقی میگزارند ، به دست می آید .

انواع مهم تجارتی لاک عبارتند از : 

الف - لاک قلم ( Stick lac ) . متناسب با قشر کم و بیش کلفتی که حشره به دور شاخه های درخت های گرمسیری ایجاد میکند به وجود آمده و به همین دلیل لاک قلمی نامیده می شود . رنگ این لاک قرمز سیر می باشد . و از این حیث نسبت به سایر لاک ها پر رنگ تر است .

ب - لاک دانه ( Seed lac ) . این نوع لاک به دلیل خرد شدن بعد از جدا کردن از شاخه ، لاک دانه نامیده می شود . عموما هم بعد از شکستن ، قسمتی از ماده رنگی خود را از دست می دهد .

پ - لاک پوسته ای ( Shellac ) این نوع لاک که لاک ورق  ( Sheetlac ) یا لاک پولکی ( Slab-lac ) هم نامیده میشود .از تصفیه لاک از طریق جوشاندن حاصل میشود .و به صورت پوسته های نازک غیر منظم با ظاهری شیشه ای و به رنگ عنبر یا مایل به قرمز در می آید . لاک پوسته ای مخصوصا برای ساخت لاک که در مهر کردن از آن استفاده می شود ، همچنین صفحه ی فنو گراف و ساختن ورنی و بعضی مصارف الکترونیکی به کار می رود .

ت - لاک کنده ( Refuse - lac ) . لاک کنده ، ضایعات یا آخالی است که در نتیجه تهیه لاک پوسته ای به دست می آید .
۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۰ بهمن ۹۶ ، ۰۹:۰۶
ابراهیم هوشیاری

عبارت است از دانه انواع گوناگون " براسیکا " مخصوصا براسیکای ناپوس ، و راپایاکامیتریس 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۶ ، ۱۱:۵۷
ابراهیم هوشیاری

عبارت است از قسمت گوشت دار و خشک کرده نارگیل که برای استخراج روغن نارگیل کاربرد دارد .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۶ ، ۱۱:۴۹
ابراهیم هوشیاری

میوه ی درختی است کوچک و مدیترانه ای به نام Ceratonia siliqua با برگ هایی که در تمام فصل ها دیده می شود .
خروب در یک غلافی تقریبا بلند که از درخت مذکور می روید ذخیره می شود . مصرف آن در عمل تقطیر و همچنین به عنوان علوفه معمول می باشد .
این میوه ( خروب ) از لحاظ قند بسیار غنی بوده ، به طوری که به جای غذا مصرف می شود . 
خروب را اگر بو داده باشند به جای بدل قهوه مصرف دارد . 

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۶ ، ۱۱:۴۷
ابراهیم هوشیاری

گرد صمغی زرد رنگی است که روی گل های رازک ( Hopcones ) را می پوشاند و دارای ماده تلخ و رنگ کننده ای می باشد که قسمت اعظم خواص رازک ناشی از آن است . این گرد سمی را در آبجو سازی و داروسازی به کار می برند . طریقه تهیه ی آن یا با خشکاندن آخال گل رازک یا با عمل مکانیکی جداسازی از گل رازک به دست می آید .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۲ بهمن ۹۶ ، ۱۱:۳۰
ابراهیم هوشیاری

این ماده به خصوص از آرد گندم استخراج می شود ، ماده ای است از جنس آلبومینویید به رنگ مایل به خاکستری یا زرد یا قهوه ای که در تمام غلات ، مخصوصا گندم وجود دارد .
برای تهیه نان مخصوص ( نان گلوتن ) که مناسب برای مبتلایان  به بیماری قند است ، همچنین به عنوان یک ماده تعاونی برای تقویت آرد های معمولی ، برای تهیه انواع خمیر های غذایی ، داروسازی و تهیه چسب در کارخانه های چسب سازی و نظایر آن مصرف میشود .

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۰۱ بهمن ۹۶ ، ۱۳:۱۷
ابراهیم هوشیاری